Petrezselymes krumpli sült májjal

Édespárom bejelentette, hogy ma kínait eszünk. Persze a gyerek nem. Így ötletelni kezdtem, hogy mit is adhatnék neki. Mivel a héten több nap is paprikáscsirkét evett meg némi pöszmételevest, így gondoltam legyen valami más. Mondjuk annyira nem mentem messzire a csirke témától, és ha már a drága férjem önként vállalta a bevásárlást, így a hentestől hozattam a holnapi rakott zöldbab darált húsija mellé 3 db csirkemájat.

4 kisebb darab krumplit felkockáztam, 2 petrezselymet a krumplihámozóval vékony karikára szeltem fel és delikátos vízben megfőztem. 1 ek strucc zsíron (igen jól olvasod ) az apróra vágott májat zúzott fokhagymával felsütöttem. Majd miután leszűrtem a krumplit, összekutyultam a májjal.

Nagyon ízlett neki. Kb. annyit hagyott, hogy mi is megkóstoltuk 2 – 2 evőkanállal.

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire finom lehet a petrezselymes krumpli így elkészítve. De nagyon bejött.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s